Blog 1B – 3: Àmbit inferior al provincial

COL·LEGIS D’ÀMBIT INFERIOR AL PROVINCIAL

Serà necessari un nou plantejament de l’organització del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut?

4 comments

by MONTSERRAT RICART ARNAU, Col·legi de l’Advocacia de Lleida, col·legiada núm. 347

Dimecres, Octubre 2nd, 2013

Si aquest nou plantejament passa per atorgar l'organització a uns despatxos concrets evidement que no. Penso que tots els lletrats col·legiats amb exercici que de forma voluntaria s'hagin inscrit en el torn d'ofici i assistència al detingut haurien de continuar prestan el servei com fins ara. Si el que es vol donar es un bon servei i de qualitat l'organització tant del torn d'ofici, l'assistència al detingut,i no es pot oblidar a les dones victimes de violencia de genere, es evident que es veurà membat si desapareixen els col·legis d'ambit inferior al provincial a no ser que es facin delegacions del col·legi provincial, tal i com esta distribuit fins ara

by Mª José, Tarragona, nº 1775

Divendres, Octubre 18th, 2013

Implicarà molts canvis a tots nivells. També en l’organització del Torn d’ofici. Amb les noves tecnologies es factible l’organització des de un sol punt provincial, ara bé no tot el que és possible funciona amb efectivitat. La qualitat del servei pot veure’s minvada greument.

by Manuel Fernández Trenas, ICAMAT, 877

Diumenge, Octubre 20th, 2013

Que suposarà canvis és innegable, que aquests siguin per major eficàcia és, quan menys, dubtós.

by Joan R. Puig Pellicer 257 ICAFI

Dilluns, Octubre 21st, 2013

El criteri de proximitat és essencial per donar un bon servei del torn d'ofici i en aquest sentit una de les poques coses bones que ha fet el Ministri de Justícia i pot ser és l'unica, és introduïr aquest criteri de prestació del servei del torn d'ofici a la darrera redacció coneguda de l'avantprojecte de reforma de la Llei d'Assitència Jurídica Gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

×