Blog 1A – 2: Tribunals d’instància

TRIBUNALS D’INSTÀNCIA ÚNICAMENT A LES CAPITALS DE PROVÍNCIA

Quins avantatges pot tenir per als advocats la centralització dels òrgans judicials?

25 comments

by MONTSERRAT RICART ARNAU, Col·legi de l’Advocacia de Lleida, col·legiada núm. 347

Dimecres, Octubre 2nd, 2013

Pels advocats que tenen despatx a la capitat de provincia, la centralització dels organs judicials es una avantatge, donat que evitarà desplacçaments als diferents partits judicials de la provincia. Pels advocats que tenen despatx fora la capitat de provincia no hi haurà cap avantatge, es un inconvenient, s'ha de tenir en compte que actualment hi ha jutjats ubicats a més de 180 kiiometres de distancia de la capital de provincia

by jaumeicaterrassa

Dijous, Octubre 3rd, 2013

Cap ni una

by Mª José, Tarragona, nº 1775

Diumenge, Octubre 6th, 2013

Pels advocats, cap ni una. Els que estiguin a la capital veuran com s'incrementa la competitivitat entre companys, no sempre bona i lleïal com la solen definir. I els que estiguin fora veuran els costos incrementats i la impossibilitat de competir amb preus.

by Ismael Campos, Sant Feliu de LLobregat, 2210

Dilluns, Octubre 7th, 2013

Per l´advocat que no tingui despatx a la capital de província CAP NI UNA. Más claro no puede ser... I pels de capital de província que pensin que els companys "de poble o ciutat petita" començaran a traslladar-se a les quatre capitals de província... Que cap company pensi que en el fons es sentirà beneficiat per que crec personalment que sería un error.

by Ana María Velasco Vega col·legiada 1296 ICATER

Dimecres, Octubre 9th, 2013

Cap ni una, ans el contrari, els advocats dels partits judicials que estem fora de Barcelona capital, ens complica la vida. No és el mateix anar a fer un judici al jutjat de la teva ciutat,en que pots anar fer el judici i tornar al teu despatx, que perdre tot un mati per desplaçar-te. Aixó pot provocar dues coses, que s'hagi encarir el preu del servei pel justiciable, a menys hores efectives de treball, preu més cars, amb la qual cosa es corre el risc de perdre el client o bé no apujar el preu del servei i empobrir-nos ...de tota manera sortim perdent.

by Alexandra Cat, ICAFI 654

Dimecres, Octubre 9th, 2013

Els únics beneficiats serien els que lloguen despatxos!. Es de veure que qui viu a comarques i vol un advocat de capital, ja el contracte. Qui vol un adovcat de comarca, és precisament per la proximitat, allò del "em passo un momentet i...." que la relació advocat-client tant agraeix.

by Cati Vilà Teixidor, ICAG núm. 2319

Dijous, Octubre 10th, 2013

Cap ni una, així de senzill.

by Esther Sancho i Cepero, ICALL núm. 1272

Dilluns, Octubre 14th, 2013

En diuen centralització però es tracta de la supressió d'equipaments al territori, que és on es troba el ciutadà, i està per veure quina dotació tindria aquesta nova oficina judicial a la capital, si està infrapressupostada pot ser el col·lapse definitiu. L'advocacia de la capital podem veure augmentar el nombre de clients derivats pels col·legues de comarques, però això pot desdibuixar la nostra tasca d'advocats en mercantilitzar la relació entre companys si ens passen assumptes per dirigir, o bé acabar assumint una tasca més de procuradors que d'advocats si la direcció tècnica la duu el company de fora de la capital. Aquest triangle advocat de comarques-advocat de capital-client pot comportar, a més, complicacions en la relació advocat-client i especialment pel que fa al règim de responsabilitats.

by David, LLeida, 1412

Dimarts, Octubre 15th, 2013

CAP NI UNA!!

by Jaume Ricart Torrent, 1040 ICATER

Dimecres, Octubre 16th, 2013

Cap ni una obviament pels companys de "comarques"

by Anna M Vidal col.legiada 1128 Mataró

Dimecres, Octubre 16th, 2013

CAP NI UNA I PELS JUSTICIABLES TAMPOC. ES INADISIBLE

by Montse Soms 266 ICAFI

Dijous, Octubre 17th, 2013

Pels advocats de fora, cap avantatge. Haurem d´ inventir més temps i diners.

by victoria terricabras tarin, 742 ICAVIC

Divendres, Octubre 18th, 2013

Jo no hi veig cap avantatge pels advocats que treballem fora de la capital de provincia, i tampoc hi veig cap avantatge pel ciutadà, per tant la iniciativa només beneficiarà als despatxos de la capital i els ciutadans que hi resideixin però no a la resta.

by Manuel Fernández Trenas, ICAMAT, 877

Diumenge, Octubre 20th, 2013

La pregunta només es pot formular en clau de centralisme, concentració col·legial i predomini d'uns companys sobre els altres segons la seva residència.

by Carlos Xipell 11594 ICAB

Dimecres, Octubre 23rd, 2013

PARA LOS RESIDENTES EN CAPITALES DE PROVINCIA, TODAS EN EL ASPECTO DE LA COMODIDAD. PARA LOS NO RESIDENTES NI UNA, LO CUAL, APARTE DE PERJUDICARLES A ELLOS PERJUDICARÍA AL CIUDADANO Y A LOS COMPAÑEROS "PROVINCIANOS" QUE VERÍAN MERMADAS SUS POSIBILIDADES DE DAR UN SERVICIO DE CALIDAD

by Carme Brovia Ribé. col.legi Adv. Lleida. col. 1048

Dimecres, Octubre 23rd, 2013

Pels advocats amb despatx a la capital de província on estigui el Jutjat, tot seran avantatges, doncs evitaràs desplaçaments i temps. Ara bé, pels advocats amb despatx lluny de la capital, a la pràctica pot suposar la seva desaparició.

by M

Dijous, Octubre 24th, 2013

Pels que tenim despatx fora de la capital de província cap ni una. Tot el contrari, com ja diuen alguns companys, TOTES aquestes modificacions ens poden suposar el tancament i no m'ho puc, ni vull, imaginar.....sobran más comentarios.

by JOSE GUTIERREZ ROSELLO, COLEGIO DE BARCELONA, COLEGIADO 21.383

Dijous, Octubre 24th, 2013

La ventaja es evidente, poder realizar varios señalamientos en el mismo dia,no como ocurre en la actualidad, coincidencia de señalamientos en Berga y Barcelona o en Barcelona y Martorell, la realidad es peticionar la suspensión de uno de ellos por coincidencia de señalamientos y ser imposible acudir a los dos el mismo día. Si estuvieran centralizados eso no ocurriria.

by Vladimir Lamsdorff, ICAB, 16.164

Dijous, Octubre 24th, 2013

Cap ni una. Ni per nosaltres, ni per ningú mes. Ni fins i tot, per l'erari públic.

by Salvador Espriu escudero,15528 BCN

Dijous, Octubre 24th, 2013

En termes generals cap.En termes particulars només a aquells que tenen despatx professional en capital de província.

by Albert Conesa Granollers 1167

Dissabte, Octubre 26th, 2013

Està claríssim, hi ha una diferent mentalitat entre els advocats de la "capital" i "los abogados provincianos" que algú ha dit.... A més, la "centralització", per sí mateixa no garantitza en absolut que es puguin "realizar varios señalamientos en el mismo dia", ja que caldrà que compareguin totes les persones citades (alguns amb desplaçaments de més de 100 km), que els transports aquell dia funcionin bé, etc. Ah, i que tots els senyalaments no siguin A LA MATEIXA HORA, és clar.....

by MERCE PRADAS SALA, ICAVOR 880

Dilluns, Octubre 28th, 2013

L'únic que en surt beneficiat es l'advocat de la capital de provincia. els demés hi perderem. S'acabará el torn d'ofici de penal, (amb el que es paga no surten els numeros per fer desplaçaments a menys que assumeixis obrir despatx a la capital)

by Francesc Peyró, ICAB, 26322

Dimarts, Octubre 29th, 2013

No crec que hagi cap avantatge. Si volen suprimir costos, no ho aconseguiran així, els immobles que no es necessitaran a províncies s'hauran de substituir per noves instal·lacions a les capitals. Suposarà una despesa absurda per a no guanyar res. Els advocats de la capital no hi guanyarem tant com ens pot semblar, dons comportarà una acumulació d'expedients en les noves oficines què sense una forta inversió només aportaran més endarreriments. Potser els que treballem a la capital i guanyarem en desplaçaments, potser sí, però s'hauran de desplaçar els funcionaris, els justiciables, els advocats,.... i que passarà amb els procuradors de províncies, també ens els carregem? Entenc que es un pas dintre del procés centralitzador que es vol imposar, un endarreriment absurd.

by Pep Canício Querol, Tortosa 59

Dissabte, Novembre 2nd, 2013

A la capital de la província, cap ni una. Una altra cosa seria el canvi a models de funcionament col·legiat en àmbits de partit judicial o integradors de dos o més partits judicials si calgués. Es podria racionalitzar el funcionament del jutjat i l'atenció a justiciables, adevocats i tercers intervinents.

by Sabadell 1346

Dimecres, Novembre 6th, 2013

Cap ni una. Alemnys pels advocats que no tenim el despatx a les capitals de privincia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

×